Interim-Management

 

Beweging en verandering

De economie verandert in hoog tempo, mensen ontwikkelen zich en organisaties zijn voortdurend in beweging. Bedrijfssituaties kunnen daarnaast ook heel plotseling omslaan. Bij al dit soort veranderingen kan BMCR u adviseren en begeleiden. Wij helpen u en uw organisatie in elke situatie succesvol te blijven.

 

Een juiste bezetting van top- en sleutelfuncties speelt daarbij een belangrijke rol. Voorziet u een verandering in uw organisatie of staat u voor een investeringsopgave, dan kunnen wij zorgen voor managers die op interim-basis invulling geven aan het veranderingsproces of bijzondere projecten in goede banen leiden. Maar ook voor managers die langere tijd een vaste positie in het hoger of eindverantwoordelijk management innemen.

 

Onze werkwijze

Kenmerkend is onze open en professionele bedrijfscultuur. Daarin werken wij met directeuren en adviseurs met hands-on advies- en managementervaring. Wij kennen de doelstellingen, strategieŽn en business van onze opdrachtgevers. Wij verstaan de kunst om steeds weer de juiste managers op de juiste top- of sleutelpositie te plaatsen. Managers die allemaal een duidelijke visie hebben, een grondige kennis van hun projectgebied en relevante netwerken.

 

 

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers komen vooral uit de volgende sectoren:

 

∑  Overheid

∑  Gezondheidszorg

∑  Infrastructuur en transport

∑  Nutsbedrijven

∑  Financieel zakelijke dienstverlening

∑  ICT, telecom en new business (e-commerce)